Rensa avlopp & stamspolning

stamspolningAvloppsrensning sker idag huvudsakligen med högtrycksspolning. Det är det bästa och snabbaste sättet när man ska rensa avlopp. Vid en stamspolning använder vi oss av helt vanligt vatten.

Vid högtrycksspolning spolas vanligt vatten med högt tryck bakåt genom ett munstycke och slangen dras framåt i ledningen och avlagringar och föremål i ledningen lossnar av kraften i vattenstrålen och transporteras sedan bort med vattenflödet.

Vattentrycket vid en stamspolning skall inte vara för högt utan man tvättar istället ett flertal gånger så inte ledningssystem skadas, vårt jobb är att förlänga livslängden på befintliga system. Den hårda ytan som finns i en stam skall vara kvar efter en rengöring.

Vi utför alla typer av akuta stopp i avloppet i hela stor Stockholm som stopp i vattenlås/stick/stammar men även totalt underhållsspolning av fastigheters avloppssystem med efterföljande garantier. Om kunden önskar utför vi en rörinspektion innan arbetet för att påvisa om en stamspolning löser problemet.